2005

In 2005 ging ons eerste evenement door … !

De affiche voor deze Goal Events primeur mocht er zijn. Niemand minder dan Clouseau en Natalia waren de artiesten die we wisten te strikken voor een concert op 27 augustus 2005. Als locatie kozen we het evenementeneiland van het provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke.

Met veel enthousiasme werd een grootse reclamecampagane opgezet. De ticketverkoop liep vlot, evenals de praktische voorbereidingen … Groot was dan ook de domper die we in januari te verwerken kregen. Clouseau kon niet optreden op 27 augustus wegens raceverplichtingen in de 24-uren van Zolder. Dankzij menig overleg tussen alle partijen werd voor een aanvaardbaar alternatief gekozen. Het concert werd twee maanden vervroegd, naar zaterdag 2 juli 2005 en Belle Perez zou Natalia (andere verplichtingen) vervangen als voorprogramma.

Dankzij o.a. de inzet van zo’n 150 vrijwilligers mogen we terugblikken op een perfecte concertdag. Het weer zat mee, er was veel volk en sfeer, de artiesten gaven het beste van zichzelf, … kortom een Goal Events debuut om nooit te vergeten!

Dankzij dit concert konden we nadien ook nog eens € 15 000 schenken aan verenigingen/clubs ter ondersteuning van hun jeugdwerking.