2007

Het schitterende kerstconcert met Dana Winner kreeg dit jaar waardige opvolging. Tevens bezorgden we onszelf een primeur: Goal Events goes classic! Koen Crucke en het Limburgs Filharmonisch orkest o.l.v. minister van staat Willy Claes brachten ons de Weense Wintersymphonie. Samen met de kinderen van de Zelzaatse muziekschool Ars Musica stonden er meer dan 200 muzikanten op het podium in de Zelzaatse centrumkerk!

Op vrijdag 7 december 2007 mochten we het bordje ‘volzet’ aan de kerkdeur hangen. Nadien werd er € 5000 geschonken aan de afdeling Neonatologie van het UZ te Gent.

Bij het begin van dit jaar werd onze bestuursploeg tevens uitgebreid. Twee Zelzaatse dames, Sylvie De Vriese en Silvana Hoed kwamen ons versterken. Tevens konden we opnieuw rekenen op het gemeentebestuur van Zelzate als logistieke partner en werd ons alweer de raadszaal van het gemeentehuis ter beschikking gesteld voor onze VIP receptie.

Ook tijdens de zomermaanden waren we actief. Voor het eerst in een co-organisatie. Samen met de Vereniging voor Spina Bifida en Hydrocephalus organiseerden we op zaterdag 4 augustus 2007 in de evenemententent op het provinciaal domein te Wachtebeke een jubileumconcert “50” van Will Tura. Een goed gevulde tent zorgde er voor dat de vereniging voor Spina Bifida nadien € 5000 extra had om hun projecten te realiseren.