2009

Op 9 september 2009 mocht Goal Events vzw 5 kaarsjes uitblazen. We lieten dit ‘lustrumjaar’ dan ook niet onopgemerkt voorbijgaan.

Op vrijdag 21 augustus organiseerden we het enige Oost-Vlaamse Wise Girl Summerconcert van Natalia, dit te Zelzate. Het werd een onvergetelijke avond voor Goal Events vzw en voor Zelzate en omstreken.

Op een fantastische wijze werd de bittere Natalia-pil van 2006 doorgespoeld. Behoorlijk wat volk, een schitterende zomeravond, een fantastisch sfeertje, een bijzonder goed voorprogramma, een super Natalia in topvorm, …

Met de opbrengsten van dit concert ondersteunde Goal Events de jeugdwerking van KVV Zelzate. De gift van € 6500 zal gebruikt worden om de terreinverlichting van het jeugdcomplex uit te breiden.

Op zaterdag 5 december volgde onze tweede organisatie voor dit jaar. Uit de USA lieten we “The Queen of Gospel” Lea Gilmore overkomen voor een beklijvende GOSPELNIGHT!

Het goede doel voor dit gospelconcert was actueler dan ooit tevoren. Goal Events vzw kocht 3500 fluohesjes aan voor alle peuters, kleuters, lagere school kinderen en leerkrachten van 12 basisscholen uit de regio.