2010

Op vrijdag 27 augustus 2010 organiseerde Goal Events vzw voor de tweede maal in z’n bestaan een zomerconcert met Clouseau. Waar het eerste (2005) nog doorging in het provinciaal domein te Wachtebeke, werd nu gekozen voor het terrein aan de Vredekaai te Zelzate.

Voor het zomerconcert waren de weergoden ons andermaal gunstig gestemd. Het knus ingerichte terrein was behoorlijk gevuld en de optredens van de bovenste muzikale plank. The Pony Express slaagde er in om het reeds opgedaagde publiek vanaf de eerste minuut een leuke opwarmer te bezorgen. Het pad was meer dan geëffend voor Smashdance om het mini-festival in de beste sfeer verder te zetten. De loftrompet voor beide voorprogramma’s was meer dan terecht! Het laatste Oost-Vlaamse zomerconcert van Clouseau in 2010 was er eentje in een uitbundige sfeer. Ondersteund door hun vaste begeleidingsband en een fantastische productie lieten de gebroeders Wauters de fans genieten van liefst 25 nummers. Na de bloemen volgde met “Anne” nog een extraatje, nergens anders vertoond. Het werd de spreekwoordelijke kers op de taart!

De opbrensgten van dit concert werden geschonken aan 2 verenigingen (Tanderuis en VTS3) die zich dagdagelijks inzetten voor kinderen met autisme. Beide verenigingen ontvingen ieder 2000 EUR. Daarnaast schonken we ook nog 4000 EUR aan het verkeerspark Puyenbroeck te Wachtebeke. Hiermee zal het gocart-park vernieuwd en uitgebreid worden. Op zaterdag 17 december organiseerden we ons 5de kerstconcert. Scala & The Kolacny Brothers bezorgde de volgelopen kerk … kippenvel!

Met de opbrengsten van dit concert voorzagen we nog enkele scholen uit de regio van fluohesjes, zodat ook hun kinderen zichtbaarder door het verkeer kunnen.

Herbeleef het zomerconcert met o.a. Clouseau …

Herbeleef het kerstconcert met Scala & The Kolacny Brothers …

Voorprogramma door de kinderkoren van Belzele, Evergem, Kluizen en Lovendegem:

Scala & The Kolacny Brothers: